Om sitet

Sitet handler primært om UFO billeder jeg har samlet siden 2009, året hvor jeg fik mit første spejlrefleks kamera. Det var et Sony A-100 DSLR med en standard zoom optik 3.5-5.6/18-70mm. Planen dengang var dog ikke at skyde billeder af- eller blogge om UFOer, tværtimod, planen var at tage billeder af kondensstriber.

Kondensstriber

Siden jeg følte mig meget generet af den visuelle forurening i vores luftrum fra den kommercielle flytrafik, endte jeg med at tage over 6000 billeder af kondensstriber, sky systemer og andre luftfænomener (se uddrag på Flickr). Og nogle af disse 6000 billeder afslørede uidentificerede flyvende objekter, og det er dem sitet handler om.

Allerede det første år med mit nye kamera, fra september og året ud 2009, sad jeg med 3 forskellige UFO sager med hver sin serie af billeder. I skrivende stund 12. December 2017 sidder jeg med 12 unikke sager, den seneste fra August 2017. I forbindelse med de sidst tilkomne sager har jeg brugt mit nye Canon EOS 60D spejlrefleks kamera, med både standard 70mm og 300mm optikker.

Autentiske UFO billeder

Mine billeder er autentiske og indeholder ukendte flyvende objekter jeg ikke kan identificere. Da jeg ikke kan genkende objekterne som værende af jordisk herkomst, formoder jeg de kan være ikke-jordiske fartøjer.

Min formodning er selvfølgelig forstærket af de mange oplevelser jeg har haft med UFO fænomenet i mit liv. Det er ikke én hændelse men mange hændelser, som udover mine billeder også indbefatter stærke personlige og paranormale oplevelser.

En gennemgående tendens ved min fotografering har været, at jeg ikke har set noget mens jeg fotograferede. Det var som regel først når jeg kom hjem og kiggede billederne igennem at jeg opdagede objekterne – se komplet liste med UFO fotografier

Billedbehandling

Til forberedelse af billeder bruger jeg billedbehandlingsværktøjerne i Adobe Photoshop CS4. I sammenligning med manuel billedbehandling i gamle dage, så kommer CS4´s avancerede værktøjer selvfølgelig med mange flere muligheder. Men målet er helt det samme, at få billederne til at fremstå så klare og skarpe som overhovedet muligt.

Photoshop billedbehandling

Værktøjer jeg bruger mest er Auto Tone, Auto Contrast, manuel Brightness og Contrast. Så den manipulation billederne har været udsat for inden de bliver vist i artiklerne, er den grundlæggende billedbehandling i Photoshop samt indsættelse af copyright information.

Download billeder i fuld størrelse

Som en ekstra gestus overfor de meget skeptiske læsere har jeg sørget for download links nederst i nogle af artiklerne, så du kan hente billederne i fuld størrelse og se for dig selv med dine egne øjne. Billederne er selvfølgelig copyright beskyttede, men du har lov til at studere dem på din egen computer. Du må dog ikke dele billederne eller bruge dem kommercielt. Ønsker du at dele billederne med omverdenen har du mulighed for at benytte dele-knapperne nederst i hver artikel her på sitet.

ufobilleder.dk

ufobilleder.dk er en migration fra min gamle blog UFO billeder og fotografier, der har været online siden 2010. Den er nu ved at blive afviklet i takt med at artiklerne overføres her til. Arbejdet forventes færdigt i starten af det nye år 2018.

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap