Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler det en række informationer. Dette sker kun ved almindelig tilgang af indhold når du surfer websitet.

Indsamling af oplysninger

Jeg indsamler og behandler visse oplysninger, typisk et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. For yderligere information se cookies politik

SSL certifikat HTTPS://

Siden jeg kun tilbyder artikler og information, og forsøger at holde udgifterne nede for mit ikke-kommercielle website der tilbyder gratis information, har jeg valgt IKKE at bruge et SSL certifikat. SSL certifikatet krypterer oplysninger en bruger indtaster på sitet. Sådanne oplysninger vil derfor IKKE blive krypteret med SSL (Secure Sockets Layer).

Så vær opmærksom på når du ønsker at kommentere mine artikler ved brug af kommentarfeltet nederst i samme, eller tilmelde dig mit RSS Nyhedsbrev, så er dine indtastede oplysninger ikke krypterede når de sendes fra din browser til min server. Dette betyder imidlertid IKKE at en hacker kan finde ud af alt om dig og hacke din computer, men det du skriver i kommentarfeltet vil være læsbart i den bagvedliggende ikke-krypterede kode sammen med IP og email adresse.

IP adresser i kommentarer

Af hensyn til dit privatliv har jeg taget ekstra foranstaltninger og sørget for din IP-adresse bliver fjernet fra systemet i samme øjeblik du sender din kommentar. Når din kommentar er sendt og afventer min godkendelse, eksisterer din IP adresse ikke mere i mit system.

Email adresser i kommentarer

Desuden sørger jeg for din email adresse bliver kodet om, så den er ulæselig for både mennesker og robotter (crawlers).

Når du tilmelder RSS Nyhedsbrev

Når du tilmelder til mit RSS nyhedsbrev, så bliver dit navn og din email adresse opbevaret sikkerhedsmæssigt forsvarligt på en tilknyttet konto beskyttet af SSL kryptering (HTTPS://). Det betyder dine oplysninger her er krypteret og beskyttet optimalt.

Hvis du afmelder RSS Nyhedsbrev

Det er muligt at afmelde RSS nyhedsbrevet via et UNSUBSCRIBE link nederst i nyhedsbrevet. Når du afmelder slettes navn og email med det samme.

Brugerdata generelt

Jeg gemmer ikke brugerdata så som navn og email, da de bliver slettet når en bruger afmelder mit RSS nyhedsbrev. Anonyme brugerdata som Google Analytics indsamler til statistik, beholdes som minimum 25 måneder. Realistisk set vil anonyme data eksistere så længe Google Analytics kontoen tilknyttet ufobilleder.dk eksisterer (plus 25 mdr).

Jeg sælger ikke brugerdata til tredje part.

Se også Cookies politik

Sidst opdateret 20. December 2017

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap