Flyvende tallerken besøger UFO landingssted

Flyvende tallerken over UFO landingssted

Flyvende tallerken besøger UFO landingssted henviser til den 9. August 2013, hvor jeg besøgte et formodet UFO landingssted i det sydlige Odense. Landingsstedet relaterer til min første UFO observation i 1981, hvor jeg og 4-5 andre vidner så et objekt lande i området. Efter lidt research fandt jeg frem til et område der i dag er fredet og som faktisk er et perfekt landingssted for et fartøj der ikke må vække opsigt.Turen til stedet hvor jeg formoder et UFO landede i sensommeren 1981 var ikke den første. Jeg havde været i området et par gange tidligere for at se det an. Men den 9. August 2013 valgte jeg så at bringe mit kamera med mig og inspicere området yderligere. Det var meningen jeg ville tage billeder af området derude som en slags dokumentation af stedets eksistens, blot for at have det i arkivet.

Ignorerer objekt over formodet UFO landingssted

Så om aftenen 9. August 2013 havde jeg mit Canon EOS 60D kamera med mig og tog en række billeder af stedet og området. Kl. 20.39 opdager jeg et orange-rødt objekt højt oppe på himlen som jeg formoder er et kommercielt fly der reflekterer lyset fra den nedgående Sol. Derfor ignorerer jeg det, men tager alligevel en række billeder af himlen. Objektet jeg formoder er et fly er med på 9 af billederne.

Jeg havde da et lille håb om, at stedet rent faktisk var det rigtige landingssted. Og når det drejer sig om et UFO landingssted, er det vel oplagt at der kan ske mærkelige ting!?

Jeg var i hvert fald forberedt på det. Derfor er det også lidt mystisk jeg ikke er mere opmærksom på det orange-røde objekt på himlen. Hvorfor tager jeg ikke nogle billeder af objektet alene, zoomer ind og forsøger at få et godt billede? Men der stod jeg passiv med alt mit kamera udstyr med et potentielt UFO over hovedet.!?

Fly viser sig at være flyvende tallerken

Om jeg var udsat for tanke-manipulation kan jeg ikke vide, men det virker da sådan, siden jeg ikke gør som jeg havde planlagt at gøre? Jeg husker endog at objektet lavede et drej som jeg tænkte, at det ville eller kunne et kommercielt fly ikke gøre. Hvorfor jeg ikke reagerede på denne detalje i situationen er for mig uvist?

Da området var kraftigt plaget af myg, befandt jeg mig ikke derude i så lang tid. Jeg pakkede mit udstyr sammen og kørte hjem. Da jeg kom hjem overførte jeg filerne til min computer og tænkte ikke mere over hvad der var sket. Så i sommeren 2017 gravede jeg sagen frem for første gang og opdagede til min store overraskelse, at det som jeg formodede var et kommercielt fly, faktisk ligner en flyvende tallerken.

Flyvende tallerken over UFO landingssted

Billedet herover er behandlet i Photoshop med Auto Contrast.

Flyvende tallerken over UFO landingssted (Negativ)

Billedet herover er behandlet i Photoshop med Curves (negativ).

Flyvende tallerken over UFO landingssted (Beregninger)

Billedet herover er behandlet i Photoshop med Calculations.

Flyvende tallerken over UFO landingssted (ikke redigeret)

Billedet herover er ikke redigeret og fremstår som da det forlod kameraet.

Flyvende tallerken med detaljer

Som man kan se i billederne herover, er der tale om et diskformet objekt med en forhøjning i midten, nøjagtig som min 2012 UFO observation gav som resultat. Men denne gang er det en flyvende tallerken med detaljer. Forhøjningen afslører nemlig to mørke områder der faktisk ligner koøjer.

Og det som jeg troede var en refleksion af sollys, viser sig at være en udladning af lys i bunden. Der er ingen synlige jordiske kendetegn, hverken type angivelse eller navigationslys. Der var ingen blink at se fra objektet da jeg observerede det.

1981 UFO landingssted

2013 var således første gang jeg besøgte det formodede 1981 UFO landingssted. På daværende tidspunkt var det 32 år siden (1981) et ukendt fartøj landede i området. Dengang var der kornmark i produktion. I dag står kornmarken der stadig og planter sig selv hvert år tilsyneladende. Men produktion og bondemand er for længst ophørt.

1981 UFO landingssted

Området er i dag fredet og ligger afsondret bag en lang række af træer. Disse træer mørklægger faktisk de første 50% af området. Resten af området omkranses af industriområde, et vandværk og bondemandens gamle hus.

Sidstnævnte synes ret forfalden og er delvist gemt bag nogle træer. Det står stadig opført som erhvervsejendom og er også fredet. Så hele området er dækket ind bagved industri og statslige bygninger.Så jeg har en stærk formodning om at jeg virkelig har fundet mit 1981 UFO landingssted. Og det mest utrolige af det hele er da også, at jeg får besøg af en flyvende tallerken mens jeg er derude. Jeg betragter dette som en indirekte bekræftelse!

Observationsdata

  • Danmark, Odense 9. August 2013
  • Kamera position: Det sydlige Odense
  • Kompas retning: Lodret oppe

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap

Skriv et svar