Flyvende tallerken med transformer sonde

Flyvende tallerken med transformer sonde

Flyvende tallerken med transformer sonde blev observeret og filmet over Odense 19. juni 2012 kl. 13.57. Det skete da min veninde og jeg sad og slappede af i hendes kolonihave igen igen. Og som den UFO-nørd jeg nu engang er, sad jeg og kiggede frem og tilbage hele tiden, spottede himlen foran mig som en radar. Mit kamera og video camcorder stod klar på bordet foran mig. Det var under en måned siden jeg fotograferede et UFO moderskib med spejderflåde samme sted, så jeg var klar.

Selv om jeg sidder der og kigger frem og tilbage hele tiden, kommer det bag på mig der pludselig hænger et mørkt slankt disk-formet objekt forholdsvis tæt på i den retning jeg sidder og kigger. Det var en flyvende tallerken (som en omvendt tallerken) der stod stille i luften 150-300 meter væk og 50 meter over jorden, lige over trætoppene.

Det undrer mig jeg ikke så den komme til syne? Den må jo være kommet ud af det blå meget hurtigt fra det ene millisekund til det andet.

En rigtig flyvende tallerken

Jeg havde aldrig set en rigtig flyvende tallerken før, og slet ikke så tæt på. Det var som taget ud af en science fiktion film, men dette var virkelighed. Det matsorte slanke objekt stod stille lydløst foran os uden hverken navigationslys, nummer eller typeangivelse.Mens det stod stille hørte jeg en lyd jeg formoder kom fra objektet. Lyden kan bedst beskrives som en kattelem der klapper når katten smutter igennem, dog med en kort skrabelyd lige før klappet. Det var ikke lyden af plastik mod plastik, mere en hul lyd af metal mod metal (i den nedre mellemtone).

Tegning af observation

Herefter satte det brat i bevægelse (som en hurtig helikopter også kunne gøre det) og en 3 minutter lang lydløs UFO observation udspillede sig.

Glimt af UFO på video

Lydløst bevæger det sig længere og længere væk mens jeg ihærdigt forsøger at fange objektet på camcorder displayet. Men at finde en lille prik på et meget lille display der overbelyses af dagslys, viser sig at være nærmest umuligt. I sådan en situation har man brug for en viewfinder, for bedre at kunne se og finde ting i billedet. Jeg var dog så heldig at få et glimt af UFO´et på video i en meget kort sekvens, se video herunder.

Jeg er ikke i besiddelse af software der kan vise *.mts videoframes nøjagtigt. Derfor har jeg måtte nøjes med nogle screenshots fra *.mts video afspilningen på min computer. Og det lykkedes mig at få fat i 7 forskellige frames, hvoraf kun en var brugbar, og det er billedet du ser øverst oppe (beskåret version).

Aggressiv transformer sonde

Da den flyvende tallerken er et godt stykke væk foretager den et blødt 90 graders sving. Herefter fortsætter den ligeud resten af observationen. Og det er efter 90 graders svinget at jeg opdager et sekundært mindre objekt der bevæger sig “aggressivt” rundt om den flyvende tallerken. Dette foregår set fra min vinkel i et ellipseformet orbit med uret.

Min første tanke er, at det er en mindre fugl der angriber den større “fugl”. Hvorfor jeg pludselig tænker i fugle her, må være fordi min logiske hjerne forsøger at diske op med en hurtig forklaring i farten. Men jeg havde jo lige set det var en flyvende tallerken!?

Det der udspiller sig for mine øjne er så utroligt og ud af en anden verden, at min hjerne ikke umiddelbart kan behandle de indtryk der kommer ind. Det sekundære objekt kan bedst beskrives som en aggressiv transformer sonde, der opfører sig mærkværdigt.

Transformer sonde illustration

I kl. 12 position er den et V, i kl. 3 position er den en sfære, i kl. 6 position er den et V igen og i kl. 9 position er den igen en sfære og forfra. Og det gik rigtig hurtigt. Så det er ikke uden grund jeg kalder den for en aggressiv transformer sonde

Transformer sonde

Desværre har jeg ikke nogen billeder der klart viser det sekundære objekt i orbit omkring det større objekt. Dog har jeg et enkelt screenshot der svagt antyder tilstedeværelsen af et ekstra objekt tæt på den flyvende tallerken. Det befinder sig lige under objektet en kende til venstre i billedet herover.

Uhyggeligt scenarie

Det tog mig tre dage at forstå hvad jeg havde set rent visuelt, og det jeg så var ret uhyggeligt. At se ting forandre sig på den måde, fra et V til en sfære og tilbage igen, er ikke noget jeg er bekendt med normalt. Det skræmte mig faktisk, for man ved man er prisgivet når man står overfor sådan en teknologi.Resten af observationen foregik ved at jeg kunne se objektet fortsætte i lige linje til det til sidst blev så lille at det forsvandt. Den aggressive transformer sonde fortsatte med at flyve rundt om det større objekt under hele observationen. Mens alt dette stod på, sad mit “kronvidne” og snakkede i telefon. Hun påstår hun ikke så noget..?

Lyden fra objektet

Her i bagklogskabens lys tænker jeg, at den lyd jeg hørte fra objektet da det stod stille i et par sekunder, var den sekundere transformer sonde der forlod den flyvende tallerken. Jeg så dog ingen ting da jeg hørte den mærkelige lyd, men jeg er overbevist om at lyden kom i retning fra objektet.

Afstand til objektet

I min første artikel på min gamle blog skriver jeg at afstanden var mellem 500-800 meter. Men jeg tror den var meget tættere på. Hvis lyden jeg hørte virkelig kom fra objektet, så vil jeg skyde på mellem 200 og 250 meter højst. Trætoppene som objektet hang ind over er nemlig kun 150 til 200 meter væk.

En periode med kontakt

Denne hændelse faldt også i en periode hvor jeg havde en del kontakt. Kontakten bestod blandt andet i visioner, eller hændelser, hvor jeg pludselig kunne huske situationer jeg ikke umiddelbart kunne pin-pointe tidsmæssigt. Det var hændelser jeg havde taget del i, men som ikke var foregået her i vores fysiske rum.

Med disse hændelser i bagagen jokede jeg lidt for sjov med min veninde om, at hun kunne få lov at møde dem hvis hun ville. Dog ikke face to face, men blot møde dem på afstand, f.eks. med en overflyvning. Dette skete 2 dage før denne hændelse…

Det er så vildt, at det er næsten lige meget hvor og hvornår jeg peger kameraet mod himlen, så er der bid. Sommeren 2017 skete dette to gange. Det kan du læse mere om når jeg får disse artikler op her på sitet.

Flyvende tallerken med transformer sonde er en revision af artiklen Flyvende tallerken filmet over Danmark 19. Juni 2012 fra min gamle blog

Observationsdata

  • Danmark, Odense 19. Juni 2012 kl 13:57
  • Kamera position: Google Maps
  • Kompas retning: Vest

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap

Skriv et svar