Mystisk objekt ved sky større end rutefly?

Mystisk objekt i tågen fra en sky

Mystisk objekt ved en sky større end et rutefly fotograferet over Odense 19. ‎august ‎2012 i aftenskumringen kl. ‏‎20:23. Det er ikke et objekt der er let at finde i fotografiet. Der skal forstørres et par gange før det bliver synligt. Men grundet den forholdsvis høje resolution, kan vi alligevel komme ret tæt på. Det ligner umiddelbart ikke noget kendt jordisk fartøj, i hvert fald ikke et rutefly.

Ukendt objekt i disen fra en sky

Det mystiske objekt ses herover svæve lige foran, eller inde i tågen fra den nærliggende sky til højre i billedet. Det har en svag hældning til højre og det synes at stå helt stille på himlen uden synlige bevægelsesmønstre.

Mystisk objekt en vejrballon?

En nærliggende logisk forklaring kunne være at det var en vejrballon? Objektet må ligge højt siden det (efter min teori) synes at svæve tæt på det der før var en kondensstribe. Og kondensstriber bliver efterladt på himlen af den kommercielle flytrafik i 27.000 til 33.000 fods højde. Hvis objektet ligger i den højde, kunne det risikere at kollidere med et fly.Desuden må objektet også have en hvis størrelse da det ligger langt væk i billedet og højt oppe. Og ligger objektet virkelig i en højde af omkring 30.000 fod, vil jeg påstå det er noget større end et kommercielt rutefly. Et rutefly ville formentlig kun være en lille prik i billedet på den afstand. Alt dette er selvfølgelig kun hypotetisk. Jeg kan ikke vide med sikkerhed hvor højt det mystiske objekt ligger.

Yderligere forstørring og Homer Simpson…

Forstørrer man objektet i billedet et par gange mere, toner et meget mystisk objekt frem som jeg har svært ved at definere i relation til virkeligheden. Det ligner jo ikke noget jordisk fartøj jeg er vant til at se på himlen. Hvad det ligner er spørgsmålet?

Ukendt objekt forstørret flere gange...

Den første og måske eneste indskydelse jeg får når jeg ser dette mærkelige objekt, altså indskydelse med “jordisk relation”, er Homer Simpson med øjnene stående ud af hovedet. Homer Simpson er en tegneseriefigur fra tegneserien The Simpsons. Jeg går dog stærkt ud fra det ikke er ham vi kan se i mit fotografi herover.!?

Mystisk objekt større end kommercielt rutefly?

I det efterfølgende fotografi der er taget 10 sekunder senere, er objektet ikke at finde nogen steder i billedet. Det kunne muligvis gemme sig bag en sky eller resterne af kondensstriben der ses midt i billedet (se billeder i fuld størrelse længere nede).

Hvis objektet virkelig gemmer sig i, eller bagved kondensstriben, så er det rigtig højt oppe og måske større end et kommercielt rutefly…

Se originalt billede i høj opløsning

Resolutionen på fotografiet er 3872 x 2592 pixels ved 72 dpi. Det er taget med Sony A-100 spejlrefleks kamera og Sony 3.5-5.6/18-70mm standard zoom optik.

Observationsdata

  • Danmark, Odense 19. ‎august ‎2012 kl ‏‎20:23
  • Kamera position: Google Maps
  • Kompas retning: Vest

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap

Skriv et svar