Spektakulært UFO fænomen på himlen over Danmark

Spektakulært UFO fænomen på himlen over Danmark

Spektakulært UFO fænomen på himlen over Danmark 11. ‎august ‎2012 var først antaget som værende et vejrfænomen – nærmere betegnet en kondensering hvor en sky fødes og manifesterer sig på himlen. Problemet er imidlertid, at på næste fotografi i serien 12 sek. efter, er objektet pist væk. Det var fotograferingen af en kondensstribe der fangede det mærkelige objekt, der ved nærmere eftersyn viste sig at være et ægte UFO fænomen.

Ligner skyfænomen på afstand

Jeg har et større billedarkiv med fotografier af skyer, skyformationer og andre himmelfænomener jeg har taget siden 2009. Og i forbindelse med opbygningen af denne hjemmeside gik jeg nogle af de gamle fotografier igennem. Jeg fandt fotografiet taget kl. ‏‎19.19.20 med det her UFO der mest af alt ligner et skyfænomen på afstand, se herunder.

UFO fænomen?

Det er ikke helt umuiigt at opleve en sky der kommer til syne på himlen ud af det blå. En fortætning i meteorologisk forstand kan ske hvor som helst og resultere i manifestation.

UFO fænomen på himlen

Hvad der gør det til et ægte UFO fænomen på himlen er ikke billedet taget kl. 19:18:40 (DSC06766.JPG) hele 40 sekunder før det egentlige UFO billede kl. 19.19.20 (DSC06769.JPG). I billedet kl. 19.18.40 ligner det nemlig en begyndende fortætning på himlen, se herunder.

Fortætning på himlen, manifestationen af en sky

Hvad der virkelig gør det til et ægte UFO fænomen på himlen, er heller ikke billedet herunder, som er forstørret og viser et meget mystisk objekt. Umiddelbart vil jeg beskrive objektet som en nærmest eksploderende sky med noget i midten som reflekterer sollys?

Mystisk objekt på himlen

Jeg har set meget forskelligt på himlen de sidste mange år, men det her UFO sprænger mine grænser for hvad der er muligt at se på himlen. Skulle dette blot være en sky, må jeg krybe til korset og revurdere med mig selv hvad der er muligt rent meteorologisk set.

Forsvundet ud i det blå 12 sekunder efter…

Hvad der for alvor gør det til et ægte UFO fænomen, er den ufejlbarlige virkelighed kun 12 sekunder efter med det tredje og sidste fotografi i serien taget kl. 19.19.32 (DSC06770.JPG).

Her er objektet forsvundet ud i det blå og er ikke at finde nogen som helst steder i billedet? Billedet viser nemlig kondensstriben og samme område hvor det mystiske objekt befandt sig 12 sekunder tidligere. Men det er forsvundet som dug for Solen?

Spektakulært UFO fænomen

Jeg synes det er en spektakulær begivenhed, at en sky som starter med at være et lille “puf” på himlen og 40 sekunder senere har vokset sig forholdsvis stort på himlen, kan forsvinde ud i det blå 12 sekunder senere? Det tog det mærkelige vejrfænomen hele 40 sekunder at vokse, kun 12 sekunder til at forsvinde? Det er lynhurtig fordampning…Det er en svær kamel at sluge at dette kan forgå på himlen nærmest uset. Denne gang blev noget af det dog dokumenteret på fotografi og alle der har lyst kan se det her. Jeg har fanget mange mærkelige objekter på fotografi siden 2009. Denne her var ekstraordinær. Ikke hver dag man ser et spektakulært UFO fænomen på himlen over Danmark.

Se originale billeder i høj opløsning

Resolutionen på fotografierne er 3872 x 2592 pixels ved 72 dpi. Det er taget med Sony A-100 spejlrefleks kamera og Sony 3.5-5.6/18-70mm standard zoom optik. Den lille røde prik der ses i nogle af billederne, er en fejl på fotosensoren i kameraet og altså ikke et UFO.

Observationsdata

  • Danmark, Odense 11. ‎august ‎2012 kl 19:19
  • Kamera position: Google Maps
  • Kompas retning: Vest

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap

Skriv et svar