UFO moderskib med spejderflåde over Odense

UFO moderskib

UFO moderskib med spejderflåde fotograferet over venindes kolonihave i Odense den 23. maj 2012. Det var en dag jeg var med ude i min venindes kolonihave for at hjælpe hende med haven. Vejret var smukt og Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Som altid havde jeg mit kamera med, klar til at skyde billeder hvis et himmelfænomen eller noget andet skulle opstå. kl. 13.18 satte vi os og holdt en pause mens vi nød det gode vejr. Lodret oppe ser jeg en smukt formet sky som jeg skynder mig at fotografere. Det bliver til i alt 4 billeder. På to af billederne er der et aflangt grå-hvidt UFO. På det første billede står det alene, på det andet synes det at agere moderskib for en hel UFO spejderflåde.Jeg ser intet usædvanligt mens jeg fotograferer (ingen af os så noget usædvanligt). Først da jeg kiggede billederne igennem nogle dage senere opdager jeg de uidentificerede flyvende objekter. Der er et aflangt grå-hvidt objekt (moderskib) som går igen i to af billederne, og det synes at følges af et større antal af mindre objekter (spejderflåde).

UFO moderskib med synlige detaljer

Når jeg forstørrer objektet i det første billede (DSC06440.JPG) ser jeg et objekt der kunne ligne et stort luftskib med grå-hvid tone. Under det sidder der tre runde tingester med en mørkere tone. For mig ligner det klassiske flyvende tallerkener der står skråt ind på det store objekt, sjovt nok på samme måde som tallerkener står i opvaskemaskinen, bare omvendt. De flyvende tallerkener, som de hermed er døbt, fremstår med en mørkegrå disk og en lysere forhøjning i midten! To af dem er forholdsvis tydelige. Den sidste virker mere uklar, er mindre og sidder forskudt i forhold til de to andre.

UFO Moderskib med synlige detaljer

Hvad laver de der, tilsyneladende oppe i bunden på det større objekt? Er de på vej væk fra deres “moderskib” eller er de dokket? Det er svært at afgøre ud fra billedet alene hvad der foregår her. Hvad jeg ser er måske ikke det som det i virkeligheden er? Fælles for begge billeder herover og herunder er, at Solens lys kommer ind fra højre.

UFO Moderskib illustration

Siden det store objekt i de to billeder har samme profil – luftskibsform med synlige detaljer i form af forhøjninger eller udbygninger, formoder jeg det kan være samme objekt i begge billeder. Se mere herom i de næste UFO billeder…

Det andet moderskib

Det andet moderskib i billede (DSC06443.JPG) kommer også med nogle mystiske detaljer i bunden. Når jeg forstørrer billedet ser jeg et objekt der mest af alt ligner bunden på et stort luftskib i grå-hvid tone, dog meget lysere her end det første objekt foroven i billede (DSC06440.JPG). Den første beskæring herunder viser det andet objekt som det fremstår i originalbilledet uden nogen former for redigering.

Det andet Moderskib B1

Billedet herover og herunder viser det samme objekt. Billedet er drejet 90 grader med uret og vi kigger lodret op i bunden på objektet. Solens lys kommer op fra bunden af billedet en kende fra venstre. I billedet herover kan man godt skimte nogle udbygninger der sidder på ydersiden af objektet. Disse udbygninger kaster en skygge mod højre og det ses tydeligst yderst i højre ende af objektet foroven.

Det andet Moderskib B2

Billedet herover er blevet behandlet i Photoshop CS4 med blandt andet Calculations, det er inverteret og derfor misvisende. Du kan ikke regne med det du ser, da mørkt er lyst og omvendt. Men det er den eneste måde jeg kan vise det lys-skygge-forhold i bunden af objektet som indikerer, at der sidder nogle udbygninger på ydersiden.

UFO spejderflåde

Objekt A i billede (DSC06440.JPG) synes at stå helt alene på himlen i modsætning til objekt B i billede (DSC06443.JPG), der synes at dele himlen med en større flok af små sky-hvide objekter. Er nogle af disse små objekter en UFO spejderflåde der oprinder fra et af de større UFO moderskibe? Måske nogen af dem er, men jeg mistænker også nogen af dem for at være pollen. Husk på vi er sidst i Maj måned og Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, så selvfølgelig er der pollen i luften.

UFO Spejderflåde billedfelt 1

UFO Spejderflåde billedfelt 1

UFO Spejderflåde billedfelt 2

UFO Spejderflåde billedfelt 3

Herover ser du et uddrag af den formodede UFO spejderflåde. Der er mange flere objekter i billedet som ikke er med her. De utydelige og udtværede som kan være pollen har jeg udeladt. Om nogle af disse mange objekter er en del af en større UFO flåde kan jeg ikke sidde her og afgøre. Jeg er gået efter dem der synes at være mest i fokus og have pixelmasse nok til at kunne være et fysisk objekt. To af objekterne er endog så store at de får sin helt egen billedplads herunder.

objekt-field4_756.jpg

Objekterne i billedet herover er ikke pollen, men større fysiske objekter, der imidlertid stadig fremstår som meget små i billedet. Men deres tilstedeværelse indikerer stadig at der er uidentificerede flyvende objekter på himlen.

29+ forskellige objekter i ét billede

Med hele den formodede UFO spejderflåde i de 6 billeder herover, er vi oppe på 29 forskellige objekter i ét billede. Med det store objekt er det 30, og der er flere objekter i billedet der heller ikke er talt med, så det er 30+

Billedet jeg har linket til et par gange herover og her, er beskåret og viser ikke hele det originale billede. Det er blevet behandlet med Auto Contrast i Photoshop for at fremhæve objekterne en kende, så de er lettere at se. Det originale uredigerede og ubeskårede billede (DSC06443.JPG) i fuld størrelse finder du nederst i artiklen.

Er UFO moderskibene luftskibe?

Ser vi bort fra de mærkelige forhøjninger, udbygninger eller hvad det egentlig er, så kunne det ligne et stort luftskib på afstand. Men de her synes at være meget højt oppe, højere end luftskibe normalt ville komme. Hindenberg luftskibet var et af de hurtigste luftskibe bygget nogensinde. Det nåede op på omkring 136 km/t og fløj ikke højere end 650 fod. Goodyears typiske luftskibe i dag formår at flyve omkring 125 km/t og det omkring 1500 fods højde. De kan dog gå op til 7000 fods højde (ca. 2 km).

Der er også den såkaldte HAPS (High-altitude platform station), som er et luftskib eller ballon der opererer mellem 20 og 50 km højde. Dette er imidlertid meget højt oppe og jeg tvivler på de ville kunne ses på mine fotografier.

Objekt forsvinder ud i det blå

Der er dog et problem med luftskibs-teorien. På det første billede (DSC06440.JPG) kl. ‏‎13:18:10 ses objektet øverst oppe i midten. Det næste billede (DSC06441.JPG) jeg tager kl. ‏‎13:18:18 (8 sekunder senere), er drejet ca. 45 grader mod uret og viser stadig området hvor objektet befandt sig i det første billede og mere til. Men objektet er væk!

Da objektet er meget tæt på den øverste kant i første billede DSC06440.JPG, kunne det hurtigt være forsvundet ud den vej. Men siden det næste billede DSC06441.JPG er drejet ca. 45 grader mod uret, bliver der noget længere op til den øverste kant. Men hverken luftskib, UFO moderskib eller hvad det nu kan være, er at finde nogen steder i DSC06441.JPG. Det er forsvundet ud i det blå…

Udover en lille sort prik i midten ude til venstre i det næste og tredje billede DSC06442.JPG, er der ej heller ingen objekter at se her. Det er først i billede DSC06443.JPG det hele går amok med både UFO moderskib og UFO spejderflåde.

Det UFO moderskib (som det hermed er døbt) der ses i billede DSC06440.JPG og DSC06443.JPG er jeg overbevist om er det samme. Siden det har samme profil med udbygninger på ydersiden i bunden og stort set samme størrelse i begge billeder, har jeg en stærk formodning om, at de er et og samme objekt.

24 sekunder fra punkt A til B

At UFO moderskibet er synligt i det første billede og væk på det næste 8 sekunder efter, er mystisk nok i sig selv. Men det synes også at bevæge sig over en større afstand fra punkt A i billede DSC06440.JPG til punkt B i billede DSC06443.JPG på kun 24 sekunder.

Illustration

På 24 sekunder kan en flyvemaskine godt nå langt, men med et luftskib begynder det altså at knibe. Nu kender jeg af gode grunde ikke højden på de to store objekter i billede DSC06440.JPG / DSC06443.JPG og kan derfor ikke beregne afstanden fra punkt A til B. Da jeg ikke er nogen luftfartsekspert, ej heller fotoekspert, vil jeg lade det være op til de rigtige eksperter at vurdere hvor langt der kan være fra punkt A til B.Jeg synes dog det er interessant at dette UFO moderskib formodentlig bevæger sig over denne afstand, hvorefter det i det sidste billede, tilsyneladende deler himlen med et hav af små objekter, som jeg hypotetisk mener må være den tilknyttede UFO spejderflåde.

UFO moderskib med spejderflåde over Odense er en revision af artiklen UFO flåde fotograferet over Odense? fra min gamle blog

Se originale billeder i høj opløsning

Resolutionen på fotografierne er 3872 x 2592 pixels ved 72 dpi. De er taget med Sony A-100 spejlrefleks kamera og Sony 3.5-5.6/18-70mm standard zoom optik.

Observationsdata

  • Danmark, Odense 23. Maj 2012 kl 13:18
  • Kamera position: Google Maps
  • Kompas retning: Lodret oppe

Navigation

Forside | Kategorier | Sitemap

Skriv et svar